Nothing

Mitt liv är tämligen innehallslöst pa senare tid, men samtidigt inte. Jag har jobbat mängder, städat en hel del, planerat inför var semester, och…

Jag är numer en kandidat till den kvinnliga skribentsidan för veganer pa en hälsosida, en sida som kommer bli enorm och som jobbar med vad jag har som passion. Nu kan jag inte annat än att halla tummarna för att jag far denna platsen, det hade verkligen nischat mig, vilket jag behövt en enormt lang tid. Passionen för mat och foto finns där, nu gäller det bara att utveckla det, och mig.

Wish me luck, Buck.

blogstats trackingpixel

2 thoughts on “Nothing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>