Recipe

Jag blev fragad om jag kunde dela med mig av mitt recept för min ‘sylt’ igen, och givetvis kan jag det!

  • 5 dl frukt (2,5 dl mango, 2,5 dl persika)
  • 2 msk agave
  • 2 msk chia-frön

Skär upp all frukt i mindre bitar, ju mindre du skär allt desto fortare gar det i en mixer. Blanda frukt, agave och chia-frön i en mixer och kör pa tills det har den konsistens du föredrar. Ha i atanke att chia-frön är vad som binder samman allt, sa sylten kan inte vara för tjock.

Häll sylten i en burk eller annan behallare och lat det sta i kylskap över natt. Resultatet är en hälsosam variant av sylt/marmelad, som funkar utmärkt pa en smörgas, likväl som pannkakor och annat som du kan tänka dig att äta. Gott!
20130720-122723.jpg20130720-123535.jpg

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>