Hand

Handen gör ont ännu, det verkar som att Thor lyckades fa in sin ena tand mitt emellan de 2 benen i fingret, att böja fingret är inte ens värt att överväga ens om sa för skojs skull. Jag blir snart tokig.

Pa den positiva sidan hamnar lite annat. En del vet att man kan ha en önskelista pa Amazon, vilket jag givetvis har. För ett par dagar sedan gick nagon in och shoppade loss, sa nu är det bara att vänta tills allt blivit levererat. En bikinitopp, lite nördiga underkläder, nattlinnen och annat mysigt, förhoppningsvis kommer allt fram innan vi aker pa semester nästa Lördag. Vill ju gärna ha lite nytt och fint i sängen när vi är sa nära 2 ar som gifta. Tacksamt nog firar vi 2 ar pa semestern, perfekt :)

20130619-164436.jpg

 

Det blir nog fried rice med grönsaker till middag, idag känner jag mig helt tömd pa energi sa det far bli nagot enkelt. Gott blir det dock!

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>