Jam

Idag är jag glad; på torsdag och fredag så kom Brock hem med massor av blommor till mig, och sedan gick jag gå loss helt fritt inne på Whole Foods. Det fick bli en massa chia-frön så jag kunde göra denna sylten/marmeladen.

Allt man behöver är 5dl frukt, fördelaktigt om det är 2,5dl av två sorters frukt. Jag valde mango och persika. Mixa in 2msk agave och 2msk chia-frön, mixa slätt i blender/mixer och fyll en behållare en burk med sylten. Chia gör så att sylten tjocknar och får en geléaktig konsistens. Lätt, hälsosamt, och så sjukt gott.

20130720-122723.jpg

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>