Always

Försöker hitta inspiration till nästa nagelprojekt, jag vill ha något som är enkelt och snyggt, men det behöver vara enkelt som utav bara helvete. Jag tenderar att fumla när mina händer är i ett kritiskt läge. Några förslag? Jag har det mesta mellan himmel och jord, så förslag mottages varmt :)

20130711-205501.jpg
Äntligen en bild där man ser mer ordentligt hur viktnedgången påverkat mig. Jag är så mycket mer hälsosam, glad, pigg och positiv sedan jag blev vegan. Ja, och så jävla mycket smalare. Och jävligt mycket snyggare.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>