Topsail Island, NC

Nu är det äntligen bestämt var vi hamnar! Destinationen för var semestr blir Topsail Island, ett underbart vackert ställe pa östkusten här i USA, i delstaten North Carolina. Tanken är att Brock jobbar fredagen den 2:a augusti, vi packar ihop bilen, sover lite och sedan ger vi oss ut pa vägarna. Vi drar först till Daytona Beach, tar ett dopp och spendrerar dagen pa stranden. Efter det ett restaurangbesök och efter det är det dags att hitta en campingplats för natten. Sen är det söndag och vi drar till NC för att möta upp med Brocks föräldrar och syskon. En vecka, i ett fint beach house direkt pa stranden, med underbart folk.

Jag och Brock firar dessutom 2 ar som gifta den 9:de augusti, sa förhoppningsvis kan vi planera in en fin middag ute nagonstans vid vattnet, det och hans sällskap är allt jag behöver för en underbar arsdag.

Iallafall, här är lite bilder pa hur Topsail Island ser ut. Mysigt, inte sant?

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>