I’ll Be Better

Fran och med idag ska jag ta tag i bloggen pa sätt och vis, jag har varit lat och helt uppriktigt för upptagen för att kunna fokusera pa nagot helt ordentligt. Men, vetandes om semestern som väntar, sa känns det som att det är lättare att samla sina tankar, man har ett mer konkret ‘finishing goal’ att se fram emot.

Dagen bjuder pa lite olika saker för min del, Brock och jag maste ju bila upp till North Carolina nästa manad och pa vägen dit ligger Daytona Beach. Tanken är att Brock ska komma hem fran jobbet, vi packar in allt i bilen och drar till Daytona över dagen. Slappna av pa stranden, bada i havet, ga ut och äta middag, och sedan sla oss ner pa eller nära stranden när solen gatt ner och sova ett par timmar, för att sedan dra vidare upp i landet, med badstopp här och var under dagen. Vi snittar omkring 35-40 grader i skuggan under dagen och natten här, sa att komma iväg fran Orlando och Florida ett tag kan vara ruskigt skönt. Hur som, tanken är att jag ska blogga mer med foton sa gott jag kan, vi far se vad jag kan astadkomma.

Har ni nagra önskemal, tro?

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>