Vacaaaation

Vi pratade med Keith häromdagen (Brocks styvfar) och vi har innan pratat med hans mamma om en semester, hela familjen. Hur som, de har bestämt sig för att mer eller mindre betala hyran den veckan vi är borta, de kommer hjälpa oss finansiellt sa vi inte tar en smäll genom att aka pa semester, sa i augusti bär det av till North Carolina. NC är otroligt vackert med The Rocky Mountains, men de har hyrt ett beach house precis vid vattnet, det kommer med största sannolikhet vara relatvt fint och lyxigt (fördelen med förmögna svärföräldrar) och överlag kommer det bli en perfekt semester. Jag och Brock behöver verkligen en liten paus fran allt, speciellt nu pa senare tid. Vi har bestämt oss för att flytta, dock kan jag inte avslöja vart riktigt ännu. Vi flyttar dock i början pa nästa ar, sa när vi har biljetter och allt bokat sa kommer vi avslöja var hemlighet :)

Har du varit pa semester; isafall vart? Om inte, vart vill du helst aka pa semester?

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>