Chromeo

Jag kör pa en liten nostalgitripp med Chromeo, ett band jag kom över när jag fortfarande bodde hemma. Fan alltsa, bara att inse att man bott hemifran sedan man var 14, det vill säga 11 ar fram tills nu, det är lite tokigt. Men vem bryr sig? Jag är lycklig, och det är allt som räknas.

Iallafall, slänger pa lite musik och kör en hemma-workout, det är pa gränsen till storm här sa en powerwalk eller löprunda känns inte sa fruktansvärt aktuellt. Yoga och core-övningar, dags att fa den fastaste kroppen jag nagonsin haft.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>