Growing Up

Barn är mer och mer pa tapeten för oss 2, vilket givetvis far mig att tänka pa min egen uppväxt. Den var stormig, känslofylld, flängig, och… Ja, min uppväxt hade bade gott och daligt. Det viktiga är att man tar de goda bitarna till sig och bygger sin egen individ pa det. Ändrats har man dock gjort under aren :)

1 ar gammal, pa Liseberg med familjen. Jag och morfar pa bilden nedan.

Denna bilden togs när jag var 12, livet var otroligt stormigt och just det där fotot visar ett av mina första leenden sedan min bror dog, strax innan jag fyllde 12.

Min pappa skickade för ett tag sedan dessa 2 fotona till oss för Brocks skull. Bilden där jag har en grön tröja pa mig, där är jag 14, den andra bilden är fran när jag precis börjat gymnasiet i Vänersborg. Livet var annorlunda, mycket hände under den tiden med.

Detta är bra manga ar senare, jag flyttade fran Trollhättan när jag var 17, till Kristianstad i Skane. Jag flyttade runt, och sedan gick jag pa min första festival. Sweden Rock Festival fick lära sig att hantera mig när jag är full, med start 2008. Denna bilden är fran 2009 tror jag, nagonstans i mitt fulla tillstand lyckades jag övertala nagon att ge mig deras peruk. Det blev den perfekta festivalaccesoaren för hela vart camp, hela festivalen, lol.

Efter ett tag träffade jag en kille som jag blev sambo med. Efter 2 ar tillsammans fick det vara nog för min del, vi var langt fran kompatibla, sa jag lämnade honom. I samma veva bestämde jag mig för att mitt liv i Sverige var nära sin bäst-före-period, sa jag började planera en flytt. Under tiden bodde jag hos underbara Linda och Alex, vänner till mig och mitt ex. I denna veva träffade jag Brock online, den mest underbara människa jag mött. Hur som, pa bilden ser ni mig och Lukas, deras första (och underbart charmiga) son, ett riktigt charmtroll.

I maj 2011 sa var det dags. Jag tog taget fran Smaland till Västergötland och härliga Göteborg, där jag sov en natt innan mitt flyg gick. Klockan 4-5 pa morgonen var jag pa Landvetter, och den 11 maj klockan 04.15 pa morgonen var jag framme i Miami. Florida. Efter ett par manader kom Brock ner fran Michigan (delstaten han är uppväxt i), och vi gifte oss den 9 augusti.

Jag bodde hos ett par vänner ett par veckor innan Brock kom ner, John (min väns man) tog mig till den lokala skjutbanan, och jag fick prova pa att skjuta för första gangen i mitt liv. Jag är en revolvertjej, det passade mig perfekt fran början och kommer nog alltid att vara sa. Bilden visar givetvis inte hur man ‘bör’ halla ett vapen, men bade jag och John tyckte det var en bra sak att prova, för att verkligen första hur pass mycket rekylen paverkar armen och kroppen.

Det var en massa festande ocksa, givetvis. Jag lärde känna en hel grupp med människor, bl.a Eric som är DJ och den bästa dealern i Gainesville, Neil som agerade chaufför at mig (lol), Laura som kallar sig själv ‘a self loathing Jew’, haha. Det blev att man tog diverse saker, ganska roligt pa sitt sätt att exempelvis prova Adderall, som är tjack, mer eller mindre. You can’t knock it until you’ve tried it är lite av ett motto för min del, och helt ärligt är ‘droger’ nagot jag personligen inte har ett problem med.

Brock kom ner, vi gifte oss, skaffade tatueringar med samma text för var egen skull. Innebörden vet dem som borde veta :)

Här var vi i Orlando, innan vi flyttade hit. Min födelsedagspresent fran Leba (Brocks davarande manager) var en bunt 2-dagarspass till Universal och en natt pa The Hard Rock Hotel, helt underbart lyxigt.

Och, sista bilden i denna röra. Bilden togs för nagon manad sedan, jag älskar min fjant :)

Mycket hinner hända pa 25 ar, och jag är stolt över vart jag har tagit mig själv.

blogstats trackingpixel

10 thoughts on “Growing Up

  1. Ja måste hålla med föregående talare. Du är sanslöst vacker och Sverige blev så mycket fulare när du lämnade oss.
    Att du sen också dessutom har en personlighet som är omöjlig att ogilla är ju inte heller helt fel.

    • Ah, vad ballt! Är det för studier, eller av andra skäl? Du ska vara stolt över dig själv med, det är bannemej en stor omställning 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>