Shit

Min besökarstatistik har varit ett rövhal de senate dagarna, jag har helt enkelt inte kunnat se ‘riktig’ statistik. Men, nu är det äntligen tillbaka, och jisses. Ska man säga tack, eller ha-haaa? Antar att de mesta hittat hit för att jag kommenterat pa vissa bloggar, och det verkar som att haters gärna reser vidare pa bloggar. Men, sa kan det vara.

Idag har varit en skitdag hittills, igar fick vi nog av grannarna när jag sag att de medvetet sag till att deras hund sket pa var uteplats. Lilla Vicky slängde upp sin telefon, tog ett foto, och nu blir de vräkta. Dock är brudjäveln i lägenheten bredvid helt jävla galen, det aterstar att se vad fan hon far för sig att göra för att ‘hämnas’.

Det blir jobb ikväll i vilket fall, gud vad jag älskar att jag kan välja mina jobbtider själv, min arbetslast osv., jag bestämmer allt själv. För de som inte vet är jag frilansskribent, jag tar de jobb som erbjuds som jag gillar och kan tänka mig att skriva. Underbart jobb!

Tills dess blir det att städa, och dansa runt till musik.

 

blogstats trackingpixel

4 thoughts on “Shit

 1. vilken rosa blogg! du ska få en kommentar för ingen annan verkar ha kommenterat, och det tror jag ber0r på att din blogg är tämligen innehållslös.
  statistiken har definitivt ett samband med att du kommenterat på andra bloggar för det är så jag kom hit. kanske kommer hit igen! för att se om du svarat på min kommentar.
  inte konstigt om du upplever att du har haters för du är ju dryg på internet, verkar som du är dryg mot dina grannar med…
  okej sådär då, varsågod. trevlig läsning! dags att sluta segproppa för mig och plugga istället

  • Rosa? Da far jag ta och kika pa inställningarna, ska vara beige, haha. Min blogg är ganska innehallslös, sa har det alltid varit. Skriver för min egen skull och för min famlijs skull, inte lätt tt halla kontakten när man är ett halvt jordklot ifran varann.

   Visst är jag dryg, det är nagot jag medvetet är/gör. Grannarna dock, är en helt annan historia. I det fallet har de förtjänat sin vräkning, oavsett min dryghet :)
   Vad pluggar du?

 2. låter som ett underligt nöje, alternativt avskräckande medel för att hålla människor borta. eller för att dra till sig negativa kommentarer, som min.
  biokemi atm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>