Holy Shit

Jisses, det är en helt sjuk dag pa sa manga sätt. Inte nog med att det stormar här (eftereffekten av en tropisk storm) men även rättegangen mot Zimmerman är igang, det vill säga mannen som sköt Trayvon Martin i 2011. Rättegangen halls i Sanford, Florida, det vill säga bara 10-15 minuter fran där vi bor nu. Helt otroligt med all polisstyrka som är extrainsatt, men det är givetvis berättigat. Detta är ju ett sadant ämne som rör rasism, att poliser tar sig rättigheter de inte besitter osv., det är ett ämne som kan debatteras en massa ganger och sa kommer det alltid att vara.

Sitter och kollar pa rättegangen, det skall avgöras om vissa av jurymedlemmarna har en redan existerande asikt om fallet. Intressant, to say the least

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>