New Bottle

Jag fick en liten present fran Nature’s Bounty igar, helt perfekt. Jag har en mindre samling av shaker bottles nu, men man kan ju inte ha för manga. Alltid en bra sak att ha när man är dedikerad och malinriktad. :)

IMG_3379

 

I bakgrunden ser ni en liten burk med Vitex, som är underbar. Vitex hjälper kroppen att pressa minsta lilla nyttighet ur din mat sa att din kropp far alla vitaminer osv. som den kan tänkas behöva. Tabletterna smakar skit, men jisses vad det var ett bra köp. Det sägs även att Vitex ska hjälpa om man lider av svar PMS, nagot jag inte har ett problem med, men likväl tänkvärt.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>