Ooops, Shit

Jag har helt glömt bort att blogga, men det är sadant som händer. Jag har varit sängbunden ett par dagar pa grund av en djävulsk huvudvärk som heter duga. Den pinar mig ännu, men idag skiter jag i vilket. Varför? För ikväll är det dags att se BO BURNHAM!!

Jag är sa otroligt exalterad och jag ser fram emot det nagot enormt. Jag har blivit tjejig ovanpa allt, och har haft världens pina att bestämma klänning och skor för ikväll. Som det ser ut nu lutar det at den svarta, vill inte vara en pafagel bland skator om ni förstar hur jag menar.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>