Street Art

Jag har alltid älskat konst i alla dess olika former, men när det kommer till kritan sa är jag nog mest förtjusad i street art. Inte bara för att deras förhallanden är sapass annorlunda, men även för kreativiteten som flödar. En av mina favoriter är när man gar förbi ett elskap som är utsmyckat, personen som gjorde det tog just nagot av det fulaste därute i världen och gjorde det intressant att titta pa. Hur ballt är inte det?

962208_10151465441496647_1943140785_oDetta är en vi ser ofta, den ligger precis mellan Publix och ett av de ställena vi ofta gar till som serverar gudomligt god Vietnamesisk mat, beläget i Downtown Winter Park :)

 

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>