Thoughts

Jag är sa otroligt sugen pa att flytta tillbaka till Sverige helt plötsligt, fraga mig inte varför, för jag har inte den blekaste. Jag tror det är saknaden och hemlängtan som gör sig pamind efter att ha bott i Florida i hela tva ar om bara nagra dagar. Jag vill visa Brock allt jag växte upp med, jag vill visa allt som ger mig ro i själen när jag behöver lite av det, och jag saknar min familj. Men, vem vet, det kanske händer i framtiden?

Bild pa mig och Brock för nästan tva ar sedan, smatt annorlunda da än nu :)

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>