What to do?

Vi köpte ju lite nya saker pa Ikea häromdagen, och resultatet av det var att vi nu ska pensionera dessa kaffemuggarna. Mysiga och allt, och även de första vi köpte som ett par, haha. Jag älskar att ‘atervinna’ saker, repurposing som det kallas här. Har nagon som läser min blogg nagon idé angaende vad man kan göra med dessa? Idéer välkomna :)

IMG_0386

blogstats trackingpixel

3 thoughts on “What to do?

 1. Varför äter du inte mat???
  Antar att du bantar genom självsvält? Man blir inte mätt på ett äpple och en kopp varmt vatten med en tepåse i.

  Man kan äta, utan att “bli tjock” eller vad du nu fruktar. Fast allt detta vet alla redan – att det gäller bara att göra av med mer energi än du tillför. Hur kan det då vara så svårt? :S hatar när tjejer räknar löjliga kalorier och svälter sig själva på äpplen och varmt vatten när mat är det BÄSTA som finns! Och kärlek och sånt ;P riktig, vällagad mat.

  • Jisses, arg much?

   Vissa frukostar äter jag inte mycket, som nu när jag har PMS och kramper. Utöver det sa äter jag nyttiga, hälsosamma mal kombinerat med träning för att ga ner i vikt. Men, jag antar att det är svart att greppa det om man bara läser ett inlägg.

 2. Jag vet inte riktigt hur man skulle göra det, kanske med en kakelskärare, men man skulle kunna göra om dom till lampskärmar om man gör ett hål i botten på koppen och sen i med en lampsladd och fäste och så, och sen hänga upp! Eller slå sönder dom till skärvor och gjuta ett litet fågelbad, och så kan man dekorera med skärvorna som mosaik. Elleeeeeeeer så kan du plantera saker i dom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>