Stuck

Idag blir det nog väldigt lite skrivet, vill inte ga in pa detaljer av ren respekt da jag vet att en stor del av mina läsare är män, men… Monthly visitor, det är nog allt jag behöver säga. Kramper fran underjorden, en massa tycka-synd om mig själv och lite kamomillte senare, plus massor med tabletter. Inte tänker jag hantera denna skiten som vanligt folk.

Man kanske ska skaffa lite Xanax? Hur som, ännu har vi inte hittat en bil vi vill köpa. Vi kör fortfarande runt i den söta hyrbilen, som faktiskt är ganska bra trots hur liten den är. Chrysler designar himla mysiga bilar, utan tvekan.

Dags för te och ett äpple, frukost är bäst.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>