Photo

Sag precis denna gamla bilden pa mig som Johanna tog för vad som känns evigheter sedan, nämligen nästan tva ar sedan.  Detta är faktiskt ett av de sista fotona som togs pa mig innan jag flyttade fran Sverige.

Pa bilden är vi i parken i Göteborg, jag och Johanna drack en del, fick massor med sällskap av hennes och mina vänner och det hela slutade med att jag satt där, mitt i parken, och storbölade. Jag tror inte det slog mig innan dess att jag faktiskt skulle flytta, att allt var över där pa sitt egna vis. Sa jag satt där, grät, och sa till Johannas karl att han MASTE ta hand om henne, och vara snäll mot henne. Sedan var det hem till Johanna, vi slocknade kring ett pa natten, jag gick upp igen vid 3-4 (fortfarande full som ett ägg) och stack till flygplatsen. I maj har det gatt 2 ar. Helt sjukt.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>